Πρόκληση απο τον πρόεδρο της Βουλής


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;Ο ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ;

Οι υπάλληλοι της Βουλής θα εξακολουθούν να παίρνουν -αν και μειωμένους κατα 8% -16 μισθούς!

Οι υπάλληλοι της Βουλής θα υποστούν περικοπές αλλά θα εξακολουθήσουν να παίρνουν 16 μισθούς. Κι αυτό γιατί ο 15ος και 16ος μισθός δεν λογίζονται ώς μισθοί αλλά ώς επιδόματα. Ετσι δεν κόβονται, αλλά μειώνονται κατα 8%.

Στα υπόλοιπα μέτρα για τους υπαλλήλους της Βουλής:
- μειώνονται (πέραν της μείωσης κατά 12% που είχε αποφασισθεί το Μάρτιο) περαιτέρω κατά 8% τα επιδόματα κίνησης και υπερωριακής απασχόλησης.
· μειώνεται (πέραν της μείωσης κατά 12% για μηνιαίο ποσό μέχρι 1.000€ και 17% για ποσά άνω των 1.000€ που αποφασίστηκαν το Μάρτιο) περαιτέρω κατά 8% το ειδικό επίδομα "έκτακτης αποζημίωσης" (έτσι ώστε η συνολική μείωση να ανέρχεται μέχρι 25%).

Για τους Βουλευτές:
- Κόβονται τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας.
- Εκτός απο τη μείωση κατα 12% που αποφασίστηκε τον περαμένο Μάρτιο, μειώνεται περεταίρω κατα 8% το επίδομα οργάνωσης γραφείου και τα έξοδα κίνησης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται και μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού στο υπουργικό Συμβούλιο ο οποίος ζήτησε από τους βουλευτές να παραιτηθούν των δώρων τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου