ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗ ΜΕΤΑ Δ.Ν.Τ. ΕΠΟΧΗ


Ο.Κ. κύριοι, τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), την έκαναν καλά τη δουλειά τους. Έπεισαν τον ελληνικό λαό (μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάστε) ότι το Δ.Ν.Τ. (πως λέγαμε, γα να μη ξεχνιόμαστε: ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο) ήταν μονόδρομος, ο μόνος τρόπος σωτηρίας της χώρας κ.λ.π, κ.λ.π. Καλού - κακού αλλάξτε πλευρό, αν κοιμάστε μπρούμυτα γυρίστε ανάσκελα, και μπορεί να δείτε πως σας έρχεται ο ουρανός σφοντύλι και τ΄ άστρα μακαρόνια.Όλα καλά και όλα ωραία σύντροφοι (αλλά εσύ έκανες μ΄άλλονε παρέα Γιώργο μου τον τελευταίο καιρό). Αφού λοιπόν οι νέες σου παρέες και λοιποί σύντροφοι σας πείσανε πως αυτά είναι τα σωστά μέτρα, τώρα και ΄γω έχω χρέος να σας μιλήσω για το REXONA. Δηλ. για το τι μέτρα πρέπει να πάρετε εσείς, στην μετά Δ.Ν.Τ εποχή. Και για σας φυσικά οι παρακάτω οδηγίες είναι μονόδρομος.
1. Προς κ. Παπανδρέου: Μπράβο Γιώργο μου, το πάτησες το κουμπί του μηχανισμού στήριξης; Την έσωσες τη χώρα; Μας τον έβγαλες τον επικήδειο; Κοίτα τώρα ποιός θα σώσει εσένα, γιατί αν δεν έχεις σχέδιο διάσωσης ούτε του εαυτού σου, τι να σου πω κακό του κεφαλιού σου! Τ΄άκουσες τα νέα πατέρα; Το καινούργιο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα για τον κανακάρη σου; "Τι κοινό έχουν οι γαλοπούλες και ο Παπανδρέου; Και οι δυο τι βγάζουν δεν την βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!"
2. Προς κ.κ. υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Που είστε σύντροφοι; Σε λίγο καιρό το χθεσινό επεισόδιο με τον Κακλαμάνη, θα μοιάζει με απλή οδοντόκρεμα. Αυτό ήταν το προεόρτιο. Τώρα άρχισαν τα όργανα. Πως το λέτε αυτό συνέχεια, στον ελληνικό λαό; "Το πάρτυ τελείωσε"; Είστε γελασμένοι. Κανένα πάρτυ που σέβεται τον εαυτό του δεν τελειώνει χωρίς στριπ - τιζ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου