ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Εκτός απο την ανακοίνωση της ανευ όρων παράδοσης της πατρίδας μας στις σκοτεινές δυνάμεις της "Νέας Τάξης Πραγμάτων",όπως αυτές εκφράζονται σήμερα απο τους δανειστές μας (Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ), ο Έλληνας πρωθυπουργός περιέγραψε και μερικά απο αυτά που σχεδιάζει γα τη "Νέα Ελλάδα" που θα ...αναγεννηθεί μετά τον σημερινό οικονομικό της θάνατο.


Φυσικά όσα ακούσαμε δεν αποτελούν παραφωνία στα όσα με φασιστικό δογματισμό επιβάλλει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η σκιώδης (προς το παρόν) παγκόσμια κυβέρνηση της "Νέας Εποχής".Αυτό όμως που έχει σημαντικό ειδικό βάρος για εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες ήταν η δήλωσή του ότι θα δημιουργηθεί ένας "Νέος πατριωτισμός" τα χαρακτηριστικά του οποίου περιέγραψε μέσα σε μια φράση:
"...Νέος πατριωτισμός σημαίνει ότι δεν υμνούμε τα σύμβολα και την ιστορία μας αλλά...."
Είναι πλέον αντιληπτό ακόμα και απο τον πιο καλόπιστο, το γιατί ο κ. Παπανδρέου εκτέλεσε τώρα εν μέσω τέτοιας πρωτοφανούς κρίσης τις "άνωθεν εντολές" που αφορούσαν την ίδρυση του "νεου σχολείου" (πολυνομοσχέδιο για την παιδεία) και την ανακοίνωση για την υποχρεωτική παραλαβή εντός των επομένων μηνών της περιβόητης "καρτας του πολίτη"που εν τοις πράγμασι θα αποτελέσει και τη "νέα ταυτότητα".
Είναι λοιπόν προφανές γιατί είναι απαραίτητος ο "Νέος Πατριωτισμός" προκειμένου να εφαρμοστούν και τα υπόλοιπα "μέτρα" καταστολής του Ορθοδόξου φρονήματος του ελληνικού λαού.
Δεν υμνούμε τα σύμβολα του "παλαιού " πατριωτισμού σημαίνει απλώς κατάργηση του Σταυρού απο τη σημαία μας και αποκαθήλωσή του απο τα δημόσια κτίρια και αργότερα απο τη συνείδησή μας.
Δεν υμνούμε την ιστορία μας σημαίνει ότι το αίμα των εκατομμυρίων Μαρτύρων και Ομολογητών της πίστης μας αλλά και των αγωνιστών του έθνους μας, είναι ένα επιβλαβές τοξικό κατάλοιπο άλλων εποχών απο το οποίο πρεπει να απαλλαγούμε αν θέλουμε να επιβιώσουμε στην νέα παγκόσμια κυβέρνηση.
Τα περί οράματος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης δεν είναι δικά μας λόγια αλλά λόγια ειπωμένα απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό λίγες ημέρες πριν δημοσίως:
"...Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα..."
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a809609e-fa8d-46a3-9745-a5cda0175fd6
Αρχίζει λοιπόν ο αγώνας μας όχι εναντίον των κοσμικών εξουσιών αλλά εναντίον των αντιχρίστων δυνάμεων που θέλουν να μας οδηγήσουν βιαίως στην αποστασία και την απώλεια.
Αναρτήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου