Συγκλονιστικό ξέσπασμα Καμμένου στη ΝΕΤ!


Συγκλονιστικός ο Πάνος Καμμένος στην “Πρωινή Ενημέρωση” της ΝΕΤ.

Ο Έλληνας βουλευτής ξεφτίλισε τόσο την κυβέρνηση Καραμανλή όσο και την κυβέρνηση Παπανδρέου που επιτρέπουν στον Βουρλούμη να παραμένει στη θέση του επειδή τον φοβούνται (“δεν είναι μέλος της Λέσχης Τζιτζιφιών αλλά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…”, είπε ο Πάνος). Τότε τον κάλυπταν ο Σουφλιάς με τον Αλογοσκούφη. Τώρα τον καλύπτει ο Παπανδρέου…”

-”Εγω θα πω ΟΧΙ στα μέτρα της κυβέρνσησης. Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι οτι δεν έχω την πολιτική νομιμοποίηση, ν αντιπροσωπεύω τους πολίτες…Είναι ξεφτίλα να καλύπτουμε τον Μαντέλη στους λογαριασμούς των παιδιών του οποίου βρέθηκαν χρήματα της Siemens. Eίναι ξεφτίλα να ξοδεύει ο Τσοχατζόπουλος 1500 ευρώ τη βραδιά για τους γάμους του κι άλλοι να μην έχουν να φάνε. Να ελεχθούν όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Siemens…”

Στο μεταξύ ο Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που ξεμπρόστιασε με τις ερωτήσεις τους τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο για τη σχέση του με τον Γεωργίου της Siemens οσο και τον μεγαλοδικηγόρο Γιαννίδη τον οποίο όλα σχεδόν τα υπόλοιπα μέλη της Εξεταστικής τον αντιμετώπισαν με δέος!…
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου