Πρόκειται για τη ξεφτίλα της δεκαετίας. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επιλέγει τη σημερινή απεργία για να απολύσει δημοσιογράφoυς και τεχνικούς.


(Οκτώ απολύσεις ανακοίνωσε μόλις τώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Αποκλειστικά στο Sarotiko)

Η είδηση είναι διασταυρωμένη και καρατσεκαρισμένη και δε χωρά όχι μόνο αμφισβήτησης αλλά και διασταύρωσης. Mας ήρθε κατευθείαν μέσα από το portal και την ... εφημερίδα του Μάκη. Τη σημερινή ημέρα της μεγαλύτερης απεργίας της τελευταίας εικοσαετίας επέλεξε ο αριστερός και αναρχοκομουνιστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για να απολύσει 8 άτομα από τη zougla και το veto. Πέντε άτομα απολύθηκαν από τη zougla μεταξύ των οποίων και μέλη της Ενώσεως Συντακτών, Νάντια Αλεξίου - αστυνομικό, Ευσταθίου - πολιτικό και τεχνικοί που δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί. Είναι κάτι παραπάνω από ντροπή να επιλέγεται η σημερινή ημέρα για να ανακοινώνονται απολύσεις σε μια περίοδο που τα πράγματα είναι τόσο περίεργα, ασαφή και πάνω από όλα επικίνδυνα.

Θέλουμε να ρωτήσουμε όμως κάτι ειλικρινά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Μάκη, είναι δικαιώμά σου να απολύσεις όποιους θέλεις από τις επιχειρήσεις σου. Είναι όμως ψέματα ότι το portal που έχεις φτιάξει το zougla έχει διπλάσια έσοδα σε σχέση με πέρσυ και είναι κερδοφόρο 100%; Είναι δυνατόν εσύ που αυτοχαρακτηρίζεσαι ως ανατρεπτικός και επαναστάτης να διώχνεις κόσμο από μια επιχείρηση η οποία είναι κερδοφόρα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου