Η λαϊκή οργή στο έλεος του παρακράτος


και

η βλαβερή ηλιθιότητα ή συνενοχή των «ηγεσιών»!!!

Του Θύμιου Παπανικολάου

σσΟ: Όταν οι παρακρατικοί δολοφόνοι έκαιγαν το Ρεσάλτο, οι πραίτωρες του ΠΑΣΟΚ χειροκροτούσαν τα παιδάκια τους από το προβοκατόρικο “Ρεσάλτο” του Κερατσινίου.

Για άλλη μια φορά οι παρακρατικοί μηχανισμοί προβοκάτσιας έδρασαν και λειτούργησαν ανενόχλητα.

Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μη περίμενε τη δράση των προβοκατόρων.

Όταν η λαϊκή οργή είναι ορμητικός χείμαρρος που ξεχειλίζει παντού, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη πολιτική οξυδέρκεια για να προβλέψεις τη δράση του παρακράτους.

Το είχαμε επισημάνει κουραστικά: Θα στηθούν νέα «δεκεμβριανά» για να συκοφαντήσουν και να τρομοκρατήσουν την παλίρροια της λαϊκής οργής και απελπισίας και ταυτόχρονα να προωθήσουν σχεδιασμούς πολιτικής δικτατορίας και γύψου.

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κανείς ότι τη δικτατορία του ΔΝΤ θα την ακολουθήσει η τρομοκρατία, οι προβοκάτσιες και η ανοικτή πολιτική δικτατορία.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική. Από παντού μύριζε μπαρούτι.

Η οργή του κόσμου ξέχειλη στο δρόμο, ατμός συμπιεσμένος, χωρίς κύλινδρο και έμβολο (οργανώσεις των ίδιων των εργατικών και λαϊκών μαζών).

Οι κομματικές και συνδικαλιστικές παρελάσεις δεν είναι «οργανώσεις μαζών»: Είναι χυλός…

Ένα σπίρτο και η πυρκαγιά ανάβει.

Το σπίρτο το προμηθεύει το παρακράτος και τα εκπαιδευμένα κλιμάκια των προβοκατόρων και μυστικών υπηρεσιών.

Και έτσι έγινε!

Από βγήκαν αυτά τα κλιμάκια των προβοκατόρων;

ΜΕΣΑ από τις γραμμές των σωματείων τη ΓΣΣΕ!!!

Από εκεί «φύτρωσαν», άνοιξαν με βαριές και λοστούς τρύπες στις πόρτες των τραπεζών και έριξαν το εύφλεκτο υλικό, σκορπίζοντας τον πανικό, αλλά και το θάνατο αυτή τη φορά…

Για άλλη μια φορά έδρασαν ανενόχλητα!!!

Και εδώ προκύπτουν οι τεράστιες ευθύνες των κομματικών και συνδικαλιστικών ηγεσιών.

Είναι δυνατόν να αφήνουν τέτοιες εκρηκτικές κινητοποιήσεις χωρίς δρακόντεια μέτρα περιφρούρησης, χωρίς πλήθος επιτροπών περιφρούρησης;

Είναι δυνατόν τα λεγόμενα «αριστερά» κόμματα και τα Συνδικάτα να μην έχουν κάνει την απλή πολιτική σκέψη και πρόβλεψη: ότι μέσα σε μαζικά έκρυθμες καταστάσεις θα υπάρξει σχεδιασμένη προβοκάτσια κατά του λαϊκού κινήματος;

Ότι το παρακράτος θα αξιοποιήσει αυτό το λαϊκό χείμαρρο της ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανοργάνωτης λαϊκής οργής για την προώθηση των εφιαλτικών σχεδίων του καθεστώτος;

Είναι δυνατόν οι κομματικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες να είναι τόσο πολιτικά τυφλές και να μην αντιλαμβάνονται αυτό που όλοι υποπτευόντουσαν, ΚΑΙ να μην παίρνουν τα αναγκαία μέτρα, ούτε να προετοιμάζουν το λαό γι αυτά τα παρακρατικά σχέδια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Οι κομματικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες νοιάζονται μόνο για ψήφους και θεάματα. Αποτελούν, συνειδητό ή μισοσυνειδητό γρανάζι αυτών των προβοκατόρικων παιχνιδιών.

Είναι συνένοχες στο έγκλημα.

Αφήσανε ένα κίνημα παλίρροιας της λαϊκής οργής να σημαδευτεί από θανάτους απλών ανθρώπων και να συκοφαντηθεί, από τα οργανωμένα αποσπάσματα των παρακρατικών προβοκατόρων.

ΤΩΡΑ θα ξεσπάσει η άγρια τρομοκρατία και οι γλοιώδεις εκλογικές κοκορομαχίες περί ευθυνών…

Και αυτά που συνέβησαν σήμερα αποτελούν την αρχή της τραγωδίας.

Θα έχουμε πολλά ακόμα επεισόδια με τη συνενοχή των άθλιων διαχειριστών (κομματικών και συνδικαλιστικών) του εργατικού και λαϊκού κινήματος, καθώς και με τα δημαγωγικά ουρλιαχτά των «εθνοσωτήριων» εμπόρων του «πατριωτισμού»…

http://olympia.gr/0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου