Ένας Βουλευτής με καθαρό κούτελο και καρδιά


Ανακοίνωση του Γιάννη Δημαρά για το ΠΑΡΩΝ και τη διαγραφή του από τον Παπανδρέου


...«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…»

Ο Γ. Δημαράς δηλώνει την πίστη του ότι η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμά ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν….

Ο Γ. Δημαράς καταθέτει την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται (εντός και εκτός Βουλής) να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν , να αποδίδονται με δήμευση στο Δημόσιο..
---------------
Όσο υπάρχουν Έλληνες όπως ο Γιάννης Δημαράς, η χώρα μας μπορεί να ελπίζει ότι θα αποτινάξει το νεοταξικό ζυγό που της επέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου που τη μετέτρεψε σε προτεκτοράτο του ΔΝΤ της Νέας Τάξης.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου