ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΠΑΟΚΤΖΗ


Τελικά αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Είναι η πιο σιχαμερή φάρα (φυσικά υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις) που υπάρχει. Όλοι μέρα έκαναν απεργία μην μπορώντας να δει ο κόσμος τον όγκο των απεργιακών κινητοποιήσεων και μόλις μυρίστηκαν αίμα σπάσανε την απεργία σαν να μην τρέχει τίποτα.

Φυσικά στον βωμό της ενημέρωσης όπως λένε....

Ενημέρωση δεν υπήρχε πριν, δεν χρειαζότανε...

Τώρα όμως που πρέπει να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της εξουσίας, σαν καλά δουλικά τρέξαμε να πλασάρουμε τα τραγικά γεγονότα.

Χωρίς σεβασμό στους ανθρώπους που χάθηκαν λίγη ώρα πριν, φτάνει να κάνουμε την δουλειά μας, να σπιλώσουμε τους δίκαιους αγώνες πατώντας πάνω σε ένα τραγικό συμβάν, πάνω σε μία δολοφονία.

Εκμεταλλεύονται την δολοφονία για να κάνουν νούμερα και να εξυπηρετήσουν την εξουσία.

Μα πόσο κοράκια είστε, δεν αφήνετε σπιθαμή αίματος να πάει χαμένη.

Αφήστε τους άτυχους ανθρώπους που χάθηκαν ήσυχους... Επιτέλους σ αυτή την δύσμοιρη χώρα σταματήστε να εκμεταλλεύεστε την δυστυχία για επικοινωνιακό σας όφελος. Όλες οι πλευρές. Όλοι σας.Σεβαστείτε μια φορά σ αυτή τη κωλοχώρα τους νεκρούς... Έλεος πια...

Μα πόσο μαλάκες, δολοφόνοι είστε κάποιοι που ρίχνετε νερό στο μύλο της εξουσίας... που να έχετε το ίδιο τέλος.

Μα πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι εργοδότες που είχαν στο κέντρο της Αθήνας τα καταστήματα τους ανοιχτά εξαναγκάζοντας μεροκαματιάρηδες να δουλεύουν εν μέσω επεισοδίων...που να πεθάνετε στην ψάθα.
ΥΓ. έλεος φασισταριό...

Άνεργοι Δημοσιογράφοι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου