Γιώργος Παπανδρέου: "Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα." ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!


Πιστεύετε ότι οι όροι παγκοσμιοποίηση, νέα τάξη, παγκόσμια διακυβέρνηση και παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση είναι κακοί και ύποπτοι; Μασωνικοί, σιωνιστικοί ή τέλοσπάντων απειλητικοί για τον σύγχρονο άνθρωπο; Αν ναί τότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση. Αν πιστέυετε ότι όλα αυτά είναι συνομωσιολογίες και μπαρούφες και ότι οι όροι αυτοί είναι ακίνδυνοι και μας οδηγούν σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο τότε σταματήστε την ανάγνωση της συγκεκριμένης ανάρτησης.........

Σας παραθέτω αποσπάσματα από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στις 29-04-2010 (την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη ΕΔΩ) στο συνέδριο του ECONOMIST με θέμα "Meeting the challenges through leadership strategy" (τα μπλε γράμματα είναι δικά μου σχόλια και αυθόρμητες σκέψεις):

Καταρχήν ξεκίνησε στα ελληνικά αλλά ξαφνικά δήλωσε ότι ήταν προτιμότερο να συνεχίσει στα αγγλικά (παρόλο που όλοι οι επισκέπτες είχαν προσωπική μετάφραση) τον λόγο τον αφήνω να τον κρίνετε εσείς γιατί εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα.....

"Και σήμερα, η αγωνία δεν είναι μόνο δική μας, διότι οι αγορές είναι πολύ πιο γρήγορες, όπως είπα, από τις πολιτικές αποφάσεις. Δεν είναι πια μόνο δική μας αυτή η αγωνία που ζούμε, αλλά είναι η αγωνία του συνόλου των Ευρωπαίων και της Διεθνούς Κοινότητας, για το κατά πόσο η κρίση θα μεταδοθεί στην Ευρωζώνη και, αμέσως μετά, στο διεθνές τραπεζικό σύστημα και στη διεθνή οικονομία. Ήδη, οι αγορές αντικατοπτρίζουν αυτό το φόβο, αυτό το ρίσκο. (ενδιαφέρεται πολύ για το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.........)

Γι’ αυτό τον λόγο, επιτρέψτε μου να συνεχίσω την ομιλία μου στα αγγλικά, ώστε να υπογραμμίσω πόσο σημαντική είναι η αντίδραση και η ανταπόκριση της Διεθνούς Κοινότητας, που πρέπει να υπάρξει, μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες και σ’ αυτή την κρίση."

Αν εσείς καταλάβατε να μου το πείτε και μένα. Δηλαδή στα ελληνικά δεν μπορούσε να υπογραμμίσει .....ότι τελοσπάντων ήθελε να υπογραμμίσει; Τα αγγλικά με τις 300.000 λέξεις τα θεωρεί πιο πλούσια, σε νοήματα, γλώσσα από τα ελληνικά των 6 εκατομμυρίων;

"Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι υπάλληλος και εντολοδόχος της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης........ και συνεχίζει...................

"Δεν μπορούμε να αφήσουμε μια μικρή φωτιά – μικρή φωτιά, επειδή η Ελλάδα είναι μόνο το 2-3% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης – να βρεθεί εκτός ελέγχου. Θα ήταν επικίνδυνο για την Ελλάδα, βλαβερό για την Ελλάδα. Και τη ζημιά, τη βλέπουμε ήδη. Θα ήταν όμως καταστροφικό και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τον κόσμο, άλλη μία φορά, μετά την κρίση της Γουόλ Στρητ πριν μόλις δύο χρόνια.

Το μήνυμα λοιπόν είναι αυτό: μην αφήσετε αυτή τη μικρή φωτιά να εξαπλωθεί και να δημιουργήσει μια μεγάλη πυρκαγιά στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο στην Ελλάδα, ούτε είναι ένα πρόβλημα που μπορεί η Ελλάδα να λύσει και να αντιμετωπίσει μόνη της." (φυσικά γι αυτό και χρειάζεται το ΔΝΤ και τους υπόλοιπους τοκογλύφους για να τους παραδώσει την εξουσία)

συνεχίζει δηλαδή να ενδιαφέρεται και με το παραπάνω για το παγκόσμιο σύστημα....γι αυτό βρε τον έχουν και πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς!!!!!! και καταλήγει........για να εξαφανιστεί και η παραμικρή αμφιβολία.......

"Αυτή είναι η ευθύνη μας ως Έλληνες και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και κάνουμε ό,τι πρέπει (δηλαδή τσακίζουμε τον μικρομεσαίο Ελληνα όπως μας είπατε). Πρόκειται όμως και για συλλογική ευθύνη. Η Ελλάδα μετατρέπει την κρίση αυτή σε ευκαιρία (πραγματικά είναι ένα πείραμα και για τον υπόλοιπο κόσμο στο κατά πόσο μπορείς να αποκοιμίσεις έναν λαό). Πιστεύω ότι, τόσο η Ευρώπη, όσο και ο κόσμος, μπορούν να μετατρέψουν την κρίση αυτή σε ευκαιρία, να κάνουν την παγκοσμιοποίηση πιο σταθερή, πιο ανθρώπινη, πιο πράσινη, πιο δίκαιη. Και πιστεύω πραγματικά ότι η Ευρώπη θα ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση.

Σας ευχαριστώ πολύ."

Κι εμείς σε ευχαριστούμε...... και καλή χώνεψη....
Και μην το ξεχάσω .....για μια ακόμα φόρα, συγχαρητήρια σε όσους τον ψήφισαν.....

(ευχαριστώ την φίλη Σαλογραία για την ενημέρωση περί της ομιλίας)


http://koukfamily.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου