Το πείραμα της Ελλάδος απέτυχε. Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου


Οι πειραματισμοί σε βάρος της Ελλάδας απότυχαν.

Η δειλή κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα εμπρός γιατί βρίσκει παλλαϊκό τείχος. Την ιδία στιγμή δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τις διαταγές του ΔΝΤ.

Αυτό συμβαίνει γιατί επί μήνες δεν παρουσίασε στο λαό την αλήθεια. Δεν τόλμησε επί μήνες να πει ότι χρεοκοπήσαμε τυπικά και να προκαλέσει ΣΟΚ στην Ελληνική κοινωνία.

Κατασπαταλήθηκε υποβάλλοντας τους πάντες στο μαρτύριο της σταγόνας και στις δικές τις ένοχες. Πόνταρε στον κοινωνικο αυτομάτισμό και στο κοινωνικό διχασμό. Στην επικοινωνιακή πολιτική στα διαγγέλματα και στην φιλολογία. Εσπειρε κοινωνική οργή και θέρησε θύματα.

Φυσιολογικά εξαγρίωσε τον Λαό. Ομως ο Λαός είναι το αφεντικό σε αυτή την χώρα. Φωνάξτε το να το μάθουν όλοι. Το πείραμα της Ελλάδος απέτυχε. Νικάμε.

Πρόταση:

Οι διαδηλώσεις διεθνοποιούν το πρόβλημα και τρομάζουν την Ευρώπη και τις αγορές. Αν η κυβέρνηση είναι στοιχειωδώς σοβαρή πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση υπέρ της. Είμαστε μέλλος της ζώνης του ευρώ και “η χρεοκοπία μας είναι αδιανόητη” κατα δήλωση των ευρωκρατών. Να ζητήσει λοιπον Έκτακτη συνάντηση κορυφής και εξωπέταμα του ΔΝΤ από την ΕΕ και την συμφωνία στήριξης. Και να μην σηκωθεί από το τραπέζι εάν δεν βρεθεί σοβαρή αποδεκτή λύση για την Ελλάδα.

Και τέτοια λύση είναι ο δανεισμός από την ΕΚΤ μέσω ευρωομόλογου. Με νέους όρους.

Διεθνοποιηστε το πρόβλημα κύριοι. Κάντε το προβλημα του ευρώ και όχι μόνο δικό μας. Τέτοιο είναι.

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου