Εισβολή ωρομίσθιων στην ΕΡΤ (αυτή τη στιγμή)


EDIT 22:35
Η διοίκηση της ΕΡΤ αρνείται να βγάλει στον αέρα τους εκπαιδευτικούς. Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν και δε θα αφήσουν ούτε τη Μαρία Χούκλη να αποχωρήσει από το στούντιο. Παράλληλα καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432. Ολοι στους δρόμους.

EDIT 22:12
Το δελτίο ειδήσεων διακόπηκε και οι επιτελείς της ΕΡΤ υποστηρίζουν ότι περιμένουν να έρθει η διοίκηση για να απόφασίσει αν θα βγάλουν σε live μετάδοση τους συγκεντρωμένους. Οι εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν πως θα παραμείνουν στο στούντιο εως ότου τους επιτραπεί να παρέμβουν ζωντανά και να θέσουν τα αιτήματά τους.

EDIT 21:44
Από τηλεφωνική επικοινωνία
Αυτήν την ώρα και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, πλήθος αδιόριστων και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών εισέβαλαν στο κτίριο της ΕΡΤ με σκοπό να παρέμβουν στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη που θα ακολουθούσε με καλεσμένη την υπουργό παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες έσπευσαν στο κτίριο ξυλοκόπησαν στο διάδρομο έξω από το στούντιο τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όμως τελικά κατάφεραν να μπουν στο στούντιο. Η Διαμαντοπούλου φυγαδεύθηκε κακήν κακώς από άλλη έξοδο. Εντός ολίγου και βίντεο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου