Ανακοίνωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ


Ο Παπανδρέου και ο «Τούρκογλου» , απαγόρευσαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να πετάει στην Ελληνικό Εναέριο Χώρο, και να αναχαιτίζει τα τουρκικά μαχητικά. Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν, «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» (ΣΥΡΙΖΟΛΑΠΑΔΩΝ) ! Αποφάσισαν, Τουρκοι, Αλβανοί, και Πακιστανοί, να γίνονται αξιωματικοί των Ελληνικών (;) Ενόπλων Δυνάμεων, κόβουν τους μισθούς των αξιωματικών και απαλλοτριώνουν παράνομα την περιουσία του ΠΝ, για να χτίσουν Τζαμί για τους Σιΐτες.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις αξιωματικοί όλων των κλάδων αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα, 3 Μαϊου, στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας. Λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί , θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους, ενωμένοι, - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία.

Καλούμε το λαό της Αθήνας να στηρίξει με την παρουσία του, την διαμαρτυρία των αξιωματικών του Ελληνικού στρατού, που αντιστέκονται στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας.

Ολοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.
ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τους λοιδόρησαν και τους κατασυκοφάντησαν. Επιχειρούν αδίστακτα να ευτελίσουν την αυταπάρνηση, την προσφορά και την αυτοθυσία τους. Δε διστάζουν να προσβάλουν τη μνήμη των νεκρών μας ηρώων στον καθημερινό ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο.
Δε θα τους συγχωρήσουν ποτέ ότι αυτοί ορκίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες, ενώ οι ίδιοι επέλεξαν να παραδώσουν τα κλειδιά της Κερκόπορτας στη μαφία των κατακτητών.
Πιστοί στο συμβόλαιο της αποδόμησης των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που εκτελούν, επιχειρούν να απλώσουν τα λερωμένα χέρια τους και στο μάχιμο προσωπικό όλων των κλάδων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.
Είναι τα αδέλφια μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Είναι η θερμοκοιτίδα των καθημερινών μας ηρώων.
Είναι σάρκα απ τη σάρκα μας.
Είμαστε μαζί τους και θα γίνουμε η φωνή τους
Θα είμαστε όλοι εκεί.
ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ ενωμένοι στον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου