Βουλγαρική Αστυνομία Συνόρων: έπιασαν Βούλγαρο με κλεμμένο τρακτέρ από Ελλάδα


«Χθες το κέντρο επικοινωνίας της συνοριακής αστυνομίας έλαβε μια πληροφορία από την ελληνική Αστυνομία, για κλοπή ενός τρακτέρ, από το χωριό Ακριτοχώρι των Σερρών, και ότι πιθανόν πρόκειται για Βούλγαρο που θα το μεταφέρει στη Βουλγαρία» σημειώνει η βουλγαρική πολιτοφυλακή στην ανακοίνωσή της.

Συνοριοφύλακες του Πετρίτς όταν έλαβαν το σήμα μπλοκάρισαν όλους τους γνωστούς χωματόδρομους της Κερκίνης (Μπέλες), έκαναν και ‘αυλακιά’ μάλιστα στους χωματόδρομους για να μην μπορέσει να διέλθει.

Πράγματι λίγο αργότερα στην τοποθεσία Παπρένιτσα, ένα χιλιόμετρο νοτιανατολικά της βουλγαρικής πόλης Πετρίτς, οι συνοριοφύλακες εντόπισαν έναν ελκυστήρα, χωρίς πινακίδες, παρόμοιο με αυτόν που περιέγραφαν οι ελληνικές αστυνομικές αρχές.

Το γεωργικό μηχάνημα οδηγούσε ο 35χρονος Βούλγαρος Ρ.Δ. από τη Βάρνα, ο οποίος και συνελήφθη.

Παραδέχθηκε στην ανάκριση ότι το τρακτέρ ήταν του Έλληνα αγρότη, ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι του χρωστούσε χίλια ευρώ από εργασίες που του είχε κάνει.

Κατόπιν έρευνας της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το άτομο ήταν σεσημασμένο και συνελήφθη αρκετές φορές για παρόμοιες κλοπές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της βουλγαρικής πολιτοφυλακής, ανάλογες περιπτώσεις με κλεμμένα αυτοκίνητα υπάρχουν στο γραφείο του Εισαγγελέα που έγιναν σε βάρος ελλήνων πολιτών.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου