Τρεις αυτοκτονίες όγω Χρεών στην Βόρεια Ελλάδα σε Βέροια και Σέρρες


Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στην αυτοκτονία έναν συνταξιούχο οικοδόμο, έναν αγρότη και έναν ταξιτζή στη Βόρεια Ελλάδα.
Η πρώτη αυτοκτονία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Βέροια. Γείτονες του 71χρονου συνταξιούχου οικοδόμου ,τον βρήκαν απαγχονισμένο σε μπασκέτα μέσα σε γήπεδο κοντά στο σπίτι του. Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας άφησε στους δικούς του ένα σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη του. Ο 71χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόταν σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ μεταξύ άλλων στο σημείωμα εξηγούσε την επιθυμία του να δωρίσει το σώμα του για ιατρικούς λόγους.

Η δεύτερη περίπτωση αυτοχειρίας αποκαλύφθηκε επίσης το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Παλαιοκώμη Ροδολίβους στις Σέρρες. Ένας 49χρονος αγρότης, παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα αντλιοστασίου έξω από το χωριό. Ο 49χρονος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα, όμως γνωστοί και φίλοι του εξηγούν ότι το τελευταίο διάστημα ήταν απόμακρος καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη μοιραία πράξη.
Τα χρέη ,οδήγησαν και έναν 45χρονο ταξιτζή στην αυτοκτονία. Οι πιστωτικές κάρτες «έπνιξαν» 45χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος τα ξημερώματα απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα, ο αυτόχειρας είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του και είχε αποκαλύψει τι σχεδίαζε να κάνει. Στο σημείο έσπευσαν οι δύο αδελφές του, αλλά δεν πρόλαβαν το μοιραίο. Σε σημείωμα που άφησε ο 45χρονος ανέφερε τον λόγο που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.
Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!
0 σχόλια
H Κυβέρνηση της Χρεοκοπίας κάνει ότι μπορεί για να χαντακώσει και άλλο τη χώρα
Ο Τουρισμός είναι η «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας και η ανθελληνική κυβέρνηση έχει εξαπολύσει τους προστατευμένους της, Παπανδρέλληνες, και εναντίων των τουριστών, που θα ακούνε Ελλάδα και θα φεύγουν χιλιόμετρα.
Μετά το κατεχόμενο Φαληράκι στην Ρόδο σήμερα στην Αθήνα λήστεψαν δύο τουρίστριες από τη Νορβηγία μπροστά στο Δημαρχείο στην οδό Αθηνάς. Οι δράστες πλησίασαν τις δύο γυναίκες από πίσω, τις έσπρωξαν και τους άρπαξαν τις τσάντες με τα πορτοφόλια και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στην περιοχή δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός, ούτε άνδρας της δημοτικής αστυνομίας .
Όλη η δράση των Παπανδρελλήνων στο…
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2010/05/blog-post_9227.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου