ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Σήμερα στο κεντρικό του δελτίο το MEGA ,δηλαδή στο περιβόητο τηλεοπτικό μαγαζί της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και πυρήνα της δημοσιογραφικής σχολής "Πρετεντέρη" φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,ο οποίος με όλο του το ... ταλέντο αφ΄ενός και επειδή αφ ετέρου είναι απο τα λίγα πρόσωπα που ταιριάζουν σε κάθε εθνική καταστροφή, προσέφερε όλη την...ρητορική του ικανότητα προκειμένου να υποστηρίξει την θατσερικού τύπου κατοχική κυβέρνηση.
Απο την άλλη ,αυτή την στιγμή το μαγαζί της κυβερνητικής ενημέρωσης (ΝΕΤ) στην εκπομπή "Ουδείς αναμάρτητος" της ... διακομματικής κ.Παναγιωταρέας έδωσε συνέντευξη το "πνευματικό τέκνο" του προαναφερθέντος πρώην πρωθυπουργού ( μωρε τι μπουμπούκια έχουμε κάνει πρωθυπουργούς εμείς οι Έλληνες) κ.Καρατζαφέρη, ο οποίος ακολουθώντας την "μητσοτακέϊκη" γραμμή ...προσέφερε και αυτός την βλαχο-νεοταξίτικη ρητορεία του στηρίζοντας ευθέως την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.
'Οταν πριν απο καιρό καταγγέλαμε το ψευδεπίγραφα "Ορθόδοξο" λαϊκό κόμμα συναγερμού και όσους το στήριζαν ,πολλοί μας είπαν γραφικούς,ευφάνταστους ,συνωμοσιολόγους ή ακόμα και ...φονταμενταλιστές.
Σήμερα όμως, ακόμα και οι τυφλοί μπορούν να διακρίνουν το ...μαύρο χρώμα των δεκανικιών της κατοχικής κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.
Όσον αφορά την "πολυκατοικία" στης οποίας το ισόγειο έμενε μέχρι προχθές ο κ. Καρατζαφέρης ,καλό θα ήταν να την γκρεμίσουν και να φτιάξουν στη θέση της ένα πάρκο-μουσείο, με εκθέματα στιγμιότυπα απο την Καραμανλική προετοιμασία της σημερινής νεοταξικής "επανίδρυσης".
Αν το ΠΑΣΟΚ επι είκοσι και βάλε χρόνια, παιδαγωγούσε τη κοινωνία στην λατρεία της απαξίας , του αμοραλισμού,της κλεψιάς ,της απάτης και της διαφθοράς, η ΝΔ φρόντισε για τις ...μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο ίδιο αντικείμενο.
Ο Καρατζαφέρης όλα αυτά τα χρόνια ήταν το μή αναγνωρισμένο "κολέγιο" που τώρα επι τέλους δι΄ευχών των αοράτων και ορατών χορηγών του , θα αποκτήσει την ποθούμενη πολιτική ...ισοτιμία.
Για να μπορούμε να φωνάξουμε "φτάνει πιά" πρέπει πρώτα να πούμε στον εαυτό μας "ξύπνα επιτέλους".
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου