«Μεγάλες φουρτούνες» για τον Ε.Βενιζέλο
Γράφει «Το Ποντίκι«: «Μεγάλες φουρτούνες για τον Μπένι! Το κείμενο της παραίτησης του υποναυάρχου Φενέκου βγήκε στη δημοσιότητα και του …τα χώνει κανονικά. Τον κατηγορεί για απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια εναντίον των αξιωματικών σε σύσκεψη που έγινε τη Τετάρτη στο Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια σύσκεψης, στην οποία εισηγητής ήταν ο Φενέκος.

Μετά από τη λευκή απεργία των πιλότων ,ο Βενιζέλος έχει να αντιμετωπίσει νέα κρίση με τους ένστολους με τους οποίους είναι δεδομένο ότι δεν έχει χημεία. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στις Ειδικές Δυνάμεις και μάλλον θα πρέπει ο υπουργός να βρει τρόπους για να το χαλαρώσει λίγο, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.

Το κείμενο της παραίτησης:

ΠΡΟΣ: κ. Α/ΓΕΕΘΑ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ

Υποναύαρχος

Φενέκος Στυλιανός

του Γεωργίου (ΑΜ: 1564)

Διευθυντής Κλάδου Πόρων

ΚΟΙΝ: κ. Α/ΓΕΝ Αθήνα, 29 Απρ 2010

ΘΕΜΑ: Αίτηση Αποστρατείας

ΣΧΕΤ: Η από 29 Απρ. 2010 Μη Υπηρεσιακή Αναφορά του Υποναυάρχου Φενέκου

Στυλιανού ΠΝ

1. Σας αναφέρω ότι με το σχετ. υπέβαλα αίτημα παραιτήσεώς μου, λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, από τον κ. Υπουργό, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές.

2. Έκφραση των παραπάνω, είναι και οι απαξιωτικές, ειρωνικές και απροβλημάτιστες γενικεύσεις που εξέφρασε για τις Ε.Δ. και τους Στρατιωτικούς στη σύσκεψη της 28 Απρ 2010 στο ΓΕΕΘΑ.

3. Παρακαλώ για την ενημέρωσή σας
newsblog |

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου